Arkiv.dk

Du kan søge i arkivets samlinger på arkiv.dk
Det er muligt at søge i arkivets billeder, arkivalier, film, plakater med mere. Hvis du klikker her - http://www.arkiv.dk - kommer du direkte ind på søgesiden. 

Endnu er det kun en beskeden del af arkivets samlinger, som er blevet digitaliseret og som er søgbare. Finder du ikke det, som du søger, så kontakt arkivet. Der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde netop de informationer, som du mangler.

Finder du billeder, hvor du mener at billedteksten eller dateringen er forkert eller hvor du har supplerende oplysninger, hører vi gerne fra dig. Det gælder også, hvis du kan sætte navne, tid og sted på nogle af de mange ukendte billeder, som arkivet har.

Enkelte billedregistreringer bliver vist uden billede. Dette kan skyldes at arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder eller at de af andre årsager er klausuleret. En stor del af disse billeder vil det være muligt at se på arkivet.

Forskningsafdelingen og Arkivet respekterer gældende regler for publicering af billeder på internettet. Hvis du mener, at vi alligevel har vist et billede i strid med lovgivningen, eller hvis billedet krænker enkeltpersoner, så kontakt os på fa@dcbib.dk.