Babytirsdag på biblioteket
Babytirsdag på biblioteket

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Babytirsdag: Sikkerhed i hjemmet og førstehjælp til småbørn

04.07.23
Et småbørnshjem kan være et farligt sted for en baby, hvis ikke man kigger lidt på sikkerheden i boligen i børnehøjde. Derfor kommer Sundhedstjenestens skolesygeplejerske til Slesvig Bibliotek, for at fortælle lidt om sikkerhed i hjemmet og hvordan man kan forebygge ulykker.

De fleste ulykker sker fuldstændig overraskende derhjemme, når man mindst venter det. Men der er meget der kan gøres, for at forebygge ulykker og rydde farekilder af vejen.

Derfor kommer Sundhedstjenestens skolesygeplejersker, Hanne Lund Bjerringgaard eller Mai-Britt Geipel-Kristiansen, til Slesvig Bibliotek og fortæller lidt omkring sikkerhed i hjemmet så ulykker kan forebygges. Samtidig vil der blive vist nogle små film omkring førstehjælp og der vil være mulighed for at øve sig i førstehjælp på en dukke.

Babytirsdage på Slesvig Bibliotek

Den første tirsdag i måneden vil skolesygeplejerske fra Dansk Sundhedstjeneste, Hanne Lund Bjerringgaard eller Mai-Britt Geipel-Kristiansen, og børnebibliotekar Mette Laustsen via oplæg give jer teori og praktisk kunnen omkring børns udvikling, så I hjemme kan arbejde videre med jeres børn. Hver gang tager vi fat i et nyt og spændende emne.

Husk at tilmelde jer til arrangementet senest dagen før, ved at skrive til mla@dcbib.dk.

Arrangeret af Dansk Centralbibliotek og Dansk Sundhedstjeneste

 

Materialer