Babytirsdag på biblioteket
Babytirsdag på biblioteket

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

Babytorsdag: Det stærke barn & babyrytmik

27.07.23
Barnets udvikling består af en lang række milepæle, som gør det at være forælder til en så unik oplevelse. Denne gang har i mulighed for at høre noget om barnets generelle udvikling, hvorefter der vil være en introduktion til babyrytmik og forskellige sanglege.

Denne gang fortæller Skolesygeplejerskerne fra Dansk Sundhedstjeneste, Hanne Lund Bjerringgaard eller Mai-Britt Geipel-Kristiansen, om barnets generelle udvikling, de motoriske milepæle samt sansernes betydning. Kom og vær med til at se hvordan du som forældre kan være med til at hjælpe dit barn godt på vej.

Derefter giver børnebibliotekar Mette Laustsen et indblik i babyrytmik og sanglege.

Babytorsdage på Flensborg Bibliotek

På Flensborg Bibliotek er hver torsdag formiddag reserveret til babyer med forældre, når Dansk Sundhedstjenestes mødregrupper rykker ned på biblioteket. Det vil være muligt at få målt og vejet babyen samt at få rådgivning af sygeplejersken omkring barnets normale udvikling og behov.

Engang om måneden tilbydes der oplæg omkring et nyt og spændende emne, som forhåbentlig vil være til inspiration for jeres dagligdag sammen med de små.

For 0-1 årige med forældre. Fri entré.

Husk at tilmelde jer dagene med oplæg senest dagen før, ved at skrive til Mette Laustsen på mla@dcbib.dk.

Arrangeret af Dansk Centralbibliotek og Dansk Sundhedstjeneste

 

Materialer