Babytirsdag på biblioteket
Babytirsdag på biblioteket

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

Babytorsdag: Sikkerhed i hjemmet og førstehjælp til småbørn

29.06.23
Et småbørnshjem kan være et farligt sted for en baby, hvis ikke man kigger lidt på sikkerheden i boligen i børnehøjde. Derfor kommer Sundhedstjenestens skolesygeplejerske til Flensborg Bibliotek, for at fortælle lidt om sikkerhed i hjemmet og hvordan man kan forebygge ulykker.

De fleste ulykker sker fuldstændig overraskende derhjemme, når man mindst venter det. Men der er meget der kan gøres, for at forebygge ulykker og rydde farekilder af vejen.

Derfor kommer Sundhedstjenestens skolesygeplejersker, Hanne Lund Bjerringgaard eller Mai-Britt Geipel-Kristiansen, til Flensborg Bibliotek og fortæller lidt omkring sikkerhed i hjemmet så ulykker kan forebygges. Samtidig vil der blive vist nogle små film omkring førstehjælp og der vil være mulighed for at øve sig i førstehjælp på en dukke.

Babytorsdage på Flensborg Bibliotek

På Flensborg Bibliotek er hver torsdag formiddag reserveret til babyer med forældre, når Dansk Sundhedstjenestes mødregrupper rykker ned på biblioteket. Det vil være muligt at få målt og vejet babyen samt at få rådgivning af sygeplejersken omkring barnets normale udvikling og behov.

Engang om måneden tilbydes der oplæg omkring et nyt og spændende emne, som forhåbentlig vil være til inspiration for jeres dagligdag sammen med de små.

For 0-1 årige med forældre. Fri entré.

Husk at tilmelde jer dagene med oplæg senest dagen før, ved at skrive til Mette Laustsen på mla@dcbib.dk.

Arrangeret af Dansk Centralbibliotek og Dansk Sundhedstjeneste

 

Materialer