Familielørdag på Flensborg Bibliotek - Lær dansk sammen i familien
Familielørdag på Flensborg Bibliotek - Lær dansk sammen i familien

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

VENTELISTE! Familielørdag: Dansk for familien

07.10.23
+++ Der er desværre ikke flere pladser tilbage, men der er mulighed for at komme med på ventelisten. Husk derfor at give besked, hvis I er tilmeldt og alligevel ikke kan deltage i arrangementet, så en anden familie får mulighed for at få jeres plads. +++

Hvem er hurtigst til at finde ordene og få bingopladen fyldt? Hvem var Harald Blåtand? Kan du alt, hvad Lille Hare kan? Det og meget mere finder vi ud af, når vi leger med danske ord og dansk kultur.

Bliv inspireret til, hvordan I kan blive bedre til dansk

Denne lørdag er specielt for familier, hvor ikke alle er gode til dansk. I kan sammen blive inspireret til, hvordan I derhjemme kan fortsætte med at øve dansk på en legende måde.

Husk tilmelding!

For familier med børn i alderen 3 til 6 år ELLER for familier med børn i alderen 6 til 10 år.

Fri entré. Begrænset antal pladser.

Tilmelding til slesvig@dcbib.dk. Oplys venligst alder på børnene ved tilmelding.

Familielørdage på bibliotekerne i Sydslesvig

Familielørdagene er et initiativ fra Børnebiblioteket på Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig. I 2. halvår af 2023 gennemføres der en række lørdage for hele familien på de danske biblioteker i Sydslesvig. Her kan hele familien være sammen og lege, lære og hygge.

Hver lørdag har et tema, som familien sammen bliver guidet igennem med leg og sjov. Der er forskellige aktiviteter og bøger i baglommen.

Materialer