Tulle og Skralle
Tulle og Skralle

Om dette arrangement

Tid
10:30
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

IKKE FLERE PLADSER! Familielørdag: Pip Gok Påskeplim

01.04.23
Den 1. april byder børnebiblioteket i Flensborg velkommen til deres årlige påskesjov. I kan glæde jer til en sjov koncert med Tulle og Skralle, hvorefter der vil være masser af påskehygge og påskeklip sammen med Vivian og børnebibliotekarerne Mette og Inge Marie.

+++ Der er desværre ikke flere pladser tilbage, men der er mulighed for at komme med på ventelisten. Husk derfor at give besked, hvis I er tilmeldt og alligevel ikke kan deltage i arrangementet, så en anden familie får mulighed for at få jeres plads. +++

Lørdag den 1. april - og det er ikke en aprilsnar - byder vi velkommen til vores årlige påskesjov på børnebiblioteket. 

Sjov koncert med Tulle og Skralle

Dagen starter med en sjov koncert, Tulle og Skralle i Krible-krableland, hvor du kan opleve Katten Tulle og papegøjen Skralle, der tager alle med til Krible-krableland. Børn og voksne inviteres med til sang, musik og bevægelse. Det er Ditte Aarup Johnsen fra Eventyrværkstedet, vi møder sammen med Tulle og Skralle i Krible-krableland.

Du kan låne billedbøger om Tulle og Skralle og høre sangene på Youtube. 

Påskehygge og påskeklip

Efter koncerten er der masser af påskehygge med påskeklip sammen med Vivian Johansen og børnebibliotekarerne Mette & Inge Marie.

Glæd jer til en dejlig formiddag på biblioteket med musik, sang og påskekreativitet. 

Fri entré. Begrænset antal pladser.

Tilmelding til børnebibliotekar Inge Marie B. Elechukwu på imbe@dcbib.dk.

Familielørdage på bibliotekerne i Sydslesvig

Familielørdagene er et initiativ fra Børnebiblioteket på Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig. I første halvår af 2023 gennemføres der fem lørdage for hele familien på Flensborg og Husum Bibliotek. Her kan hele familien være sammen og lege, lære og hygge.

Hver lørdag har et tema, som familien sammen bliver guidet igennem med leg og sjov. Der er forskellige aktiviteter og bøger i baglommen.

Tags

Materialer