Så skal der tegnes! Foto: Colourbox.dk
Så skal der tegnes! Foto: Colourbox.dk

Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

IKKE FLERE PLADSER! Familielørdag: Tegn!

25.02.23
Den 25. februar inviterer Børnebiblioteket til Familielørdag på Flensborg Bibliotek. Denne gang skal vi TEGNE sammen på en masse forskellige og spændende måder. Husk at tilmelde jer senest to dage inden arrangementet.

+++ Der er desværre ikke flere pladser tilbage og ventelisten er lang. Husk derfor at give besked, hvis I alligevel ikke kan deltage i arrangementet, så en anden familie får mulighed for at få jeres plads. +++

Kan I tegne spejlvendt? Hvordan tegner de professionelle? Kan du mærke, hvad der bliver tegnet?

Dét og meget andet finder vi ud af, når vi skal tegne løs. Bliv inspireret til at fortsætte med at tegne videre på alle mulige måder derhjemme.

For familier med børn i alderen 8 år og ældre.

Fri entré. Begrænset antal pladser.

Tilmelding til børnebibliotekar Mette Laustsen på mla@dcbib.dk senest to dage før. Oplys alder på børnene ved tilmelding.

Familielørdage på bibliotekerne i Sydslesvig

Familielørdagene er et initiativ fra Børnebiblioteket på Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig. I første halvår af 2023 gennemføres der fem lørdage for hele familien på Flensborg og Husum Bibliotek. Her kan hele familien være sammen og lege, lære og hygge.

Hver lørdag har et tema, som familien sammen bliver guidet igennem med leg og sjov. Der er forskellige aktiviteter og bøger i baglommen.

Tags

Materialer