Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Diverse

Kreativ bogfoldning og Lyspiger

27.11.20
Winnie Frederiksen sprudler af kreativitet. Cement, strandfund, dåseringe - der findes ikke noget, som hun ikke kan lave om til noget nyt og spændende. Den 27. november kommer hun til Flensborg, hvor hun viser jer, hvordan man begår sig i kreativ bogfoldning. Og Lyspigerne er også med.

Winnie Frederiksen hjælper med at lave ting af gamle bøger. I 2015 begyndte Winnie at folde gamle bøger. Idéen fik hun på skolebiblioteket, hvor hun arbejdede. Men det er ikke hendes eneste hobby. De omfatter også cement, strandfund, dåseringe, korkpropper, ståltrådstræer, juleting, origami, genbrug og meget mere.

Winnie Frederiksen har senest udgivet Kreativ bogfoldning. Nyt liv til gamle bøger. Mens der foldes ved bordene, kommer Duborg-Skolens Lyspiger, så den rette adventsstemning indfinder sig. Anke Spoorendonk, formand for Foreningen Norden, fortæller om den svenske tradition med lussekatter til Luciadag.

Fri entré. Gløgg og lussekatter kan købes. Evt. et mindre beløb til materialer. Tilmelding til dcb@dcbib.dk. For voksne og børn fra 6 år.

Arrangeret i samarbejde med Foreningen Norden.
 

Tags

Materialer