Knud Romer
Knud Romer

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
7 €
Target
For voksne
Foredrag & debat

Forfatteraften med Knud Romer

03.04.19
Vi har ventet længe på opfølgeren til Den som blinker er bange for døden. Endelig, 12 år efter, kom så i 2018 Kort over Paradis.

Det er historien om Romers ungdom - studier, ensomhed og misbrug, årene som reklamemand med hurtige penge og mere misbrug, derouten og debuten som forfatter. Og det er interessant læsning.

Knud Romer Jørgensen er født i 1960 og opvokset i Nykøbing Falster, byen, der danner ramme om debutromanen Den som blinker er bange for døden. Den handler om at vokse op som enebarn i eksistentiel ensomhed og det splittede forhold mellem moderens kærlighed og udelukkelsen fra fællesskabet på grund af hendes tyske baggrund i et lille provinssamfund.

Gennemgående for Romers bøger er en interesse for at komme til bunds i den egn og historie, som har formet ham som menneske såvel som at beskrive desillusionen som et moderne vilkår. En interesse, der har kostet ham både venner, nattesøvn og synet på det ene øje.

Knud Romer har tidligere besøgt Flensborg Bibliotek. Nu får du igen mulighed for at opleve denne markante personlighed og prisbelønnede forfatter, hvis bøger har gået som ”varmt brød” hos danske biblioteker og boghandlere.

Arrangeret i samarbejde med Den slesvigske Kvindeforening og DSH - Foreningen af Aktive Kvinder i Sydslesvig.

Tags