Fremtiden RNA-medicin
Fremtiden RNA-medicin

Om dette arrangement

Tid
18:55
Pris
Gratis
Target
For alle
Foredrag & debat

Livestream | Foredrag: Fremtidens RNA-medicin

18.04.23
Du kan måske huske, at RNA-medicin trak store overskrifter i medierne, da covid-vaccinerne blev lanceret. Men RNA kan bruges til meget andet og der forskes lige nu ihærdigt med henblik på at finde nye behandlingsmetoder. Den 18. april kan du høre mere om RNA og aktuelle forskningsinitiativer på Flensborg Bibliotek.

De fleste af os har fået RNA-medicin i form af mRNA-vaccine mod covid-19, men RNA kan bruges medicinsk til meget mere end vacciner. Hør om den RNA-forskning, der lige nu foregår, og som i fremtiden vil kunne lede til bedre behandling af en lang række sygdomme

Foredragsholdere

  • Postdoc i nanoscience, Mette Galsgaard Malle, Interdisciplinært Nanoscience Center, Aarhus Universitet
  • Professor i nanoscience, Jørgen Kjems, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet

Fri entré. Tilmelding til dcb@dcbib.dk.

Offentlige foredrag i Naturvidenskab

Med foredragsserien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab" kommer du tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. 

Foredragene livestreames fra Søauditorierne på Aarhus Universitet. De arrangeres af Faculty of Natural Sciences ved Aarhus Universitet og udbydes sammen med Carlsbergfondet.

Materialer