Kaffe
Kaffe

Om dette arrangement

Tid
18:55
Pris
Gratis
Target
For alle
Foredrag & debat

Livestream | Foredrag: Kaffe

21.03.23
Kaffe er for mange af os en form for livseliksir, som følger os tæt i dagligdagen. Men har du nogensinde tænkt over, hvor meget arbejde, teknologi og ekspertise der skal til, før den varme drik endelig når sit mål i en sydslesvigsk kaffekop? Den 21. marts kan du få alle svarene, hvis du tilmelder dig til dette foredrag på Flensborg Bibliotek.

Hør tre forskere fortælle om kaffe - om kaffeplantens biologi, dens dyrkning og bearbejdning til den kaffe, vi drikker. Om bæredygtig kaffe, om den betydning klimaændringerne vil få for fremtidens kaffe og om sundhedsaspekterne ved at drikke kaffe

Foredragsholderne

  • Lektor i botanik, Anders Sanchez Barfod, Institut for Biologi, Aarhus Universitet
  • Læge og lektor i diabetes og ernæring, Kjeld Hermansen, Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet
  • Lektor i naturressourceøkonomi, Aske Skovmand Bosselmann, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

Fri entré. Tilmelding til dcb@dcbib.dk.

Offentlige foredrag i Naturvidenskab

Med foredragsserien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab" kommer du tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. 

Foredragene livestreames fra Søauditorierne på Aarhus Universitet. De arrangeres af Faculty of Natural Sciences ved Aarhus Universitet og udbydes sammen med Carlsbergfondet.

Materialer