Line Kjeldsen Jensen. Foto: Anders Hviid-Haglund.
Line Kjeldsen Jensen. Foto: Anders Hviid-Haglund.

Om dette arrangement

Tid
10:30
Pris
8,50
Target
For voksne
Foredrag & debat

Må man længes væk fra sine børn?

09.11.19
I en tid hvor moderskabet er i drastisk forandring, og flere og flere gør op med billedet af den perfekte mor, har illustrator Line Kjeldsen Jensen markeret sig som en vigtig stemme.

Med humor, sårbarhed og træfsikkerhed tegner Line scener frem, som alle kender, men som vi ikke altid taler om.

I maj udkom ”Det store regnestykke”, hvor Line tegner et positivt portræt af en kvinde, der overhovedet ikke kan finde ud af alt. Det er også en bog om at miste sin datters far og om at begynde at tro på, at man midt i livet kan ændre retning og blive kunstner.

Line tegner hver dag til flere end 16.000 følgere på Instagram.  I 2017 modtog Line Pingprisen for Bedste danske debut for sin Graphic Novel, ”Hver dag starter det forfra”.

Både ”Det store regnestykke” og ”Hver dag starter det forfra” er fyldt med bundærlige snapshots fra et familieliv med to små børn, en teenager og en mand, der ofte er på farten som musiker.

Hendes første bog handlede om at være frustreret over at gå derhjemme på barsel for tredje gang. Dengang fortalte hun blandt andet i Aftenshowet, at de daglige tegninger, som hun lagde ud på Instagram, blev en slags redning.

Entré: € 8,50 inkl. kaffe og croissant.

Køb billet senest den 7.11. a.h.t. traktement.

Arrangeret i samarbejde med Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger.

Tags