Erling Jepsen
Erling Jepsen

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
7 €
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Mød Erling Jepsen

27.02.19
Erling Jepsen har gjort det igen. Skrevet en roman med sin særegne blanding af det groteske, ubehagelige, det absurde og subtilt morsomme.

Erna i krig, som har høstet fine anmeldelser, handler om Kalle, der er søn af handlekraftige sønderjyske Erna. Kalle indkaldes til tysk krigstjeneste under første verdenskrig. Han har ikke så mange kopper i skabet, som man siger på de kanter, så Erna tør ikke lade ham drage alene i krig. Hun får fingre i en uniform, sniger sig ind på kasernen og kommer med troppetransporten sydpå. Her tager hun del i øvelser og kampe, indtil noget sker, og hun må forlade skyttegravene. Men Erna vil stadig være i nærheden af Kalle, så hun beslutter sig for at slå sig ned på stedet som næringsdrivende med et yderst idealistisk formål: Hun vil ødelægge den preussiske hær indefra på en yderst udspekuleret måde.

Erling Jepsen, som stammer fra Gram i Sønderjylland, er både dramatiker og forfatter og har en lang række anmelderroste udgivelser bag sig. En stor del af hans forfatterskab tager udgangspunkt i netop denne egn af Danmark og også i hans egen barndom.

Arrangementet er en del af Litterært Træfpunkt - en uge med litteratur, som finder sted i et samarbejde med Jaruplund Højskole.

Læs mere >>HER<<

 

Tags