Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
7 €
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
Foredrag & debat

Mød forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky

18.04.18
Anne-Cathrine Riebnitzsky er uddannet fra Forfatterskolen i 1998 og gik derefter ind i hæren, hvor hun uddannede sig til sprogofficer.

Denne uddannelse har hun brugt som tolk, soldat og senere som rådgiver for Udenrigsministeriet i Afghanistan. Riebnitzskys tid i Afghanistan har haft afgørende betydning for hendes forfatterskab.

I 2010 udgav hun biografien ”Kvindernes krig,” om hendes arbejde med afghanske kvinder og to år senere udkom hendes debut som romanforfatter, ”Den stjålne vej,” hvor fokus er på voldtægt af drenge i Afghanistan. Romanen ”Forbandede yngel” er baseret på hendes opvækst med vold og omsorgssvigt i en familie på Fyn. Hun har siden sagt ”Livet er blevet konstant bedre siden min barndom.”

Senest er ”Orkansæsonen og stilheden” om præsten Monica, som møder mange forskellige mennesker, som alle står over for store valg. Hun har modtaget priser som BogForums Debutantpris og Boghandlernes Gyldne Laurbær og har været nomineret til en række priser, blandt andet Weekendavisens Litteraturpris, DR Romanprisen og Martha prisen.

Filer
Tags