Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
7 €
Foredrag & debat

Nordisk temadag

27.10.21
Naturfortællinger fra Grønland og foredrag med sang ved Julie Berthelsen. Dette bliver Nordisk Infos afslutningsarrangement.

Eftermiddagens program:

En hilsen til biblioteket


"Min Naturfortælling" - en storytelling forestilling med fortællinger fra Grønland v/ Jens Larsen og Eva Ritter
Jens og Eva præsenterer et udvalg af de fortællinger om naturen, som de har indsamlet på en rejse til Nuuk i september 2021. De har talt med en række mennesker, fra politidirektøren, politikere, kulturpersonligheder, borgere og unge. Fortællingerne formidler en nordiske tilgang til natur og skaber fællesskab. Nuuk var det første af fem rejsemål, der er del af projektet "Nordiske Naturfortællinger". Næste år kommer projektet bl.a. til Sønderjylland.

”Glimt at Grønland” - et foredrag af Julie Berthelsen med oplæsning og sang
I foredraget fortæller Julie hjerteligt og personligt om sine tidligste minder fra barndommen i Grønland. Foredraget tager afsæt i bogen “Min barndom i Grønland”, som Julie har været med til at skrive. Indimellem oplæsning og billeder synger Julie grønlandske sange, fra et land der knytter sig med poesi og fortælling til Julies egen historie. Julie fortæller også om den grønlandske kultur, sproget og om et grønlandsk hjertes følelser og tanker.

Entré: 7 €
Foreningen Norden medlemmer: gratis

Tilmelding til: nordisk-info@nordisk-info.de. (for medlemmer af Foreningen Norden - angiv venligst medlemskab ved tilmelding).
Begrænset antal deltagere.

Temadagen slutter kl. 19

Arrangeret  af NISS | Nordisk Info Sønderjylland / Sydslesvig og Dansk Centralbibliotek