Slip historierne løs
Slip historierne løs

Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Slip historierne løs

18.01.19
Fire fortællere fortæller frit fra leveren …

Hør fire spændende fortællere fra Danmark og Sydslesvig. De har mange gode historier ”i ærmet” og vil i løbet af et par timer skiftevis fortælle historier. Pause undervejs, fri entré.

Du kan møde:

Kathrine Løven, 29 år
Kathrine fortæller sine helt egne sjove og skæve historier. Du kommer på tur i fantasien, med en god portion jysk underspillethed. Kathrine arbejder til daglig på Værebro Bibliotek i Gladsaxe.

Lars Schønfeldt, 67 år
Lars har to historier om alternative måder at tackle tilværelsen på. Den ene om Bror Lystig og den anden om en berømt forfatters genvordigheder. Lars er fra Helsingør. Pottemager og pensioneret ingeniør.

Susanna Gambini, 50 år
Susanna ynder at fortælle nostalgiske og sørgmodige historier fra sit eget liv. Hun fortæller to historier som handler om et venskab. Den ene fra barndommen, den anden fra voksenlivet. Susanna er skuespiller og underviser og bor i København.

Susanna Christensen, 54 år
Susanna fortæller alvorlige, tankevækkende og fantastiske historier eller eventyr. Kærlighed, død, ondskab, grådighed og menneskelighed er temaer, der gerne berøres. Susanna arbejder som børnebibliotekar og fortæller på Flensborg Bibliotek.

Tags