Snedige bakterier
Snedige bakterier

Om dette arrangement

Tid
18:50
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Snedige bakterier

22.10.19
LIVE-streamet foredrag om hvor snedige bakterier kan være. Bakterier er ikke bare små encellede kræ, som lever et simpelt liv, hvor de blot hver for sig spiser og deler sig.

Bakterier danner samfund, som er præget af indbyrdes afhængighed og konkurrence, og som har avanceret arbejdsdeling, forsvarsalliancer, elektriske ledningsnet, massekommunikation og tætbefolkede ”byer”.
Foredrag ved lektor i mikrobiologi Rikke Louise Meyer, Interdisciplinary Nanoscience Center, iNANO og professor i mikrobiologi, Lars Peter Nielsen, Center for Elektromikrobiologi, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet.

Med den LIVE-streamede foredragsserie ”Offentlige foredrag i Naturvidenskab” fra Aarhus Universitet, har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.  Foredragsserien arrangeres af Science and Technology, Aarhus Universitet og Carlsbergfondet.