Familiesammenføring - gå-hjem-møde
Familiesammenføring - gå-hjem-møde

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Workshop: Familiesammenføring efter EU-retten

04.10.22
Der er mange ting at holde styr på, når man overvejer familiesammenføring. Derfor inviterer Danes Worldwide den 4. oktober til en 2-timers workshop på Flensborg bibliotek i Nørregade, hvor foreningens jurister vil fortælle om de grundlæggende betingelser for at få familiesammenføring.

Den 4. oktober inviterer Danes Worldwide alle danskere i Flensborg og omegn til en gratis gennemgang af de EU-retlige regler for familiesammenføring.

Få styr på reglerne for familiesammenføring

Der er mange ting at holde styr på, når man overvejer familiesammenføring. I Danes Worldwide er vi derfor glade for at kunne invitere til en gratis gennemgang af reglerne for familiesammenføring efter EU-reglerne.

Få svar på dine spørgsmål!

På dette gå-hjem-møde vil vores jurister fortælle om de grundlæggende betingelser for at opnå familiesammenføring til Danmark for en dansker og en udenlandsk ægtefælle/partner og eventuelle børn. På mødet får du også praktisk viden om selve ansøgningsprocessen, og til sidst er der mulighed for at stille spørgsmål.

Læg vejen forbi biblioteket i Flensborg direkte efter arbejdet

Arrangementet foregår på det danske bibliotek i Flensborg: Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Norderstraße 59. 24939 Flensburg.

Du behøver IKKE at være medlem af Danes Worldwide for at deltage. Husk at tilmelde dig til arrangementet. Flere infos og tilmeldingsformularen finder du her.

Materialer