Leg med Scratch og Makey Makey
Leg med Scratch og Makey Makey

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Hobby

Leg med Scratch og Makey Makey

11.10.19
To dage med det gratis program Scratch. Vi starter fra bunden, så alle kan være med. Vi skal lege med musik, og du kommer til at bygge dit eget magiske instrument, som både kan være et trommesæt eller et helt orkester.

Vi skal også lave et spil, hvor du kan fange ting med hænderne, og du kommer til at bygge din egen oversættermaskine, som både kan skrive og tale. 

Hvis du ikke har en Scratch-konto i forvejen, skal du tage et lille online kursus inden, hvor du får oprettet en konto, får lavet dit første projekt, gemt det og fundet det igen. Find det her: http://www.scratch-paa-dansk.nu/laer-scratch-at-kende/

Har du prøvet Scratch før? Så er du også velkommen til at være med. Du kan evt. arbejde på dine egne projekter undervejs.

Efter workshoppen kan du låne et sæt Makey Makey fra biblioteket, hvis du vil lege videre derhjemme.

Praktisk

Inden workshoppen skal du have oprettet en gratis konto på www.scratch.mit.edu (Meld dig ind i Scratch).

Tag din egen bærbare computer med eller lån en af bibliotekets. Der skal ikke installeres noget. - skriv og hør nærmere.

Husk en madpakke.

Underviseren er Kirsten Dam Pedersen, som er bibliotekar i København og også tager ud og underviser med hendes firma ”Scratch på dansk”. Hun har undervist over 600 børn og voksne i Scratch og kodning gennem seks år.

For børn i alderen 10-14 år. Fri entré.

Få pladser - tilmelding nødvendig.

Tilmelding til Mette: mtk@dcbib.dk.