Sydslesvigkalenderen.dk
Sydslesvigkalenderen.dk

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Blå Sal
Target
For voksne
Internet & undervisning

Workshop: Kom i gang med Sydslesvigkalenderen

11.01.23
Kender I den nye sydslesvigkalenderen.dk? Sydslesvigkalenderen i Flensborg Avis' torsdagsudgave er kun et lille, analogt udpluk af et større økosystem af platforme med hjemmesider og sociale medier. Med sydslesvigkalenderen.dk får I mulighed for at nå ud til mange af jeres målgrupper. Vær med til workshop d. 11. januar 2022 og hør, hvordan I kommer i gang.

Der er for alvor kommet gang i mindretallets nye eventportal, Sydslesvigkalenderen.dk. Hjemmesiden har været online længe, men først efter at de sidste coronarestriktioner er forsvundet, og dermed de sidste bremseklodser, begynder portalen at tiltrække flere medarbejdere og frivillige i mindretallet, som bruger systemet til at reklamere for deres foreningers begivenheder.

Hvorfor er det en fordel for min forening, at lægge begivenheder op på Sydslesvigkalenderen.dk?

Sydslesvigkalenderen.dk er ikke kun en hjemmeside, hvor interesserede kan få et overblik over, hvad der sker i mindretallet. Platformen er en del af et større økosystem, som giver jer adgang til mange forskellige kanaler, via hvilke I kan nå ud til nye, potentielle deltagere.

Påmindelser på sociale medier og eksport til Oplev-Sydslesvig.dk

Når I lægger begivenheder op på Sydslesvigkalenderen, ryger de f.eks. ind i vores social-media-workflow, hvilket betyder, at vi opretter påmindelser på Sydslesvigkalenderens Instagram- og Facebook-profil, uden at I skal gøre noget. Derudover er systemet forbundet med Oplev-Sydslesvig.dk, som er mindretallets kultur- og turismeportal med den danske befolkning som målgruppe. Hvis jeres begivenhed, f.eks. en koncert eller workshop er relevant for portalens danske målgruppe, udgives begivenheden på Oplev Sydslesvig inkl. påmindelser på Oplev Sydslesvigs Instagram og Facebook. Oplev-Sydslesvig.dk har ca. 2.500 unikke besøgende om måneden, der sandsynligvis er i færd med at planlægge en ferie eller udflugt til grænselandet.

Begivenheder sendes automatisk til Flensborg Avis

Derudover er der oprettet en teknisk forbindelse mellem Sydslesvigkalenderen og Flensborg Avis' redaktionssystem. Dette betyder, at jeres begivenheder automatisk sendes til Flensborg Avis, hvor redaktionen har mulighed for at få dem med på Sydslesvigkalender-siden i torsdagsavisen, som når ud til ca. 18.000 potentielle læsere. 

Den 11. januar viser vi jer, hvordan I kommer i gang!

Den 11. januar inviterer Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig til et intro-arrangement, hvor projektleder Nikolai Lengefeldt og udvikler og designer Casper Schack præsenterer Sydslesvigkalenderen og fortæller om mulighederne. Her kan I lære, hvordan I opretter en konto og hvordan I publicerer begivenheder. Derudover gives der masser af tips til, hvordan resultatet ser lækker og indbydende ud. Sidst men ikke mindst får I lidt baggrundsinfo om projektet og et lille indblik I, i hvilken retning systemet forhåbentlig kommer til at udvikle sig i de kommende måneder og år.

Tilmelding og praktiske infos

Workshoppen foregår på Flensborg Bibliotek i Blå Sal på 1. sal. Husk at tilmelde jer til nil@dcbib.dk senest 2 dage inden arrangementet.

I kan glæde jer til et stykke pizza ledsaget af et glas øl eller sodavand. I behøver ikke at have en bærbar el.l. med.

Tags

Materialer