Solisterne Mette-Maria Øyen og Thomas Storm
Solisterne Mette-Maria Øyen og Thomas Storm

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
35 Euro
Target
For voksne
Musik

Koncert: Italiensk aften med musik og mad

06.10.22
Den 6. oktober står der italiensk kultur på programmet på Flensborg Bibliotek. Tre dygtige musikere sørger for en hyggelig musikalsk aften med musik fra operaens og oprettens verden, mens der serveres italienske smagsoplevelser fra Roberto Gavin. Husk at købe billet på biblioteket senest 26. september!

Glad underholdning fra operaens og operettens verden samt gode sange fra musicals kan kun højne humøret og skabe en god stemning.

En sopran, en baryton og en pianist har sammensat et alsidigt musikalsk program til den italienske aften. Roberto Gavin fremtryller italienske smagsoplevelser.

Medvirkende:

  • Mette-Maria Øyen, sopran
  • Thomas Storm, baryton
  • Peter Møllerhøj, klaver

De musikalske indslag fordeler sig i tre afdelinger afvekslet med den italienske portionsanretning.

Drikkevarer kan købes. Køb billet på biblioteket senest 26. september.

Mette-Maria Øyen, sopran

Mette-Maria Øyen er uddannet ved konservatoriet i Odense og færdiggjorde sin Master i sang ved Franz Liszt konservatoriet i Weimar i 2016 med topkarakter. Hun har været solist ved flere kirkekoncerter, blandt andet i Johannes Passionen og Händels Messiah. Hun har sunget lied-koncerter i Danmark, Tyskland og i New York under Scandinavia Music Festival i 2016. Mette-Maria har haft flere roller ved blandt andet Den Fynske Opera.

I 2018 stiftede hun Odense Sommeropera, hvor hun nu er leder. I 2019 havde de deres første forestilling, Hans og Grete, der begejstrede over 2.000 børn og deres forældre. I sommeren 2020 afholdte Odense Sommeropera fire store sommerkoncerter. Sommeren 2021 bød på 25 eventyrlige operaoplevelser og i 2022 venter flere spændende oplevelser fra operaens verden. Hun er derudover projektkoordinator ved Den fynske Sangskole, Faaborg-Midtfyn.

Thomas Storm, baryton

Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater, hvor han siden havde flere roller. På Den Fynske Opera har han blandt andet spillet Guglielmo i Cosi fan tutte, hvor han høstede otte anmeldelser og modtog en Reumert talentpris for rollen. Han har haft mange roller i både det traditionelle og moderne repertoire.

Han samarbejder med Odense Symfoniorkester og Sønderjyllands Symfoniorkester og har medvirket som solist hos de fleste landsdelsorkestre og operahuse i Danmark. Derudover har han sunget koncerter i New York, Berlin, på Filippinerne, i Sverige, Tyskland og mange andre lande. I 2018-20 var han operachef på Den Fynske Opera, efter at have været kunstnerisk konsulent samme sted siden 2016.

Peter Møllerhøj, klaver

Peter Møllerhøj er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har taget specialuddannelse som akkompagnatør og kammermusiker på Royal College of Music i London. Han har blandt andet arbejdet på Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Den Ny Opera, Den Jyske Opera og Det Ny Teater.

Arrangeret i samarbejde med Opera På Grænsen og Den slesvigske Kvindeforening.

Materialer