Duo Munk Riegels
Duo Munk Riegels

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
8 €
Target
For voksne
Musik

Tandem på Klangveje - duoen "Munk-Riegels"

31.08.21
En vandrende guitarist og en cyklende cellist slår sig sammen på en koncerttur ad Hærvejen

Den 500 km lange rute tilbagelægger de skiftevis på tandem og til fods. Undervejs spiller de koncerter i kirker, skove, kulturhuse, på slotte. Afslutningskoncerten bliver på Flensborg Bibliotek, hvor musikerne er i god musisk og fysisk form efter mange koncerter og 500 km på cykel. Alt sammen fordi det giver liv til musikken at være ude på eventyr, som musikerne siger.

Den sidste etape - fra Wassersleben til biblioteket – kan du cykle sammen med duoen.

Program
Aftenens program er klassiske værker for cello og guitar samt et stykke komponeret til netop denne tur. De fortæller også om musikken og om livet som omrejsende musikere. Begge har en passion for at tage på turnéer, hvor der er tid til at møde publikum, nyde naturen og udfordre sig selv.

Duo Munk-Riegels
Duoen består af guitarist Frederik Munk Larsen og cellist Ida Riegels. Frederik Munk Larsen er lektor ved Det Jyske Musikkonservatorium og har vundet priser i internationale konkurrencer som Yamahas Europæiske musikkonkurrence samt DR’s kammermusikkonkurrence. Han har indspillet 16 CD'er og optræder både som solist med orkestre og i ensembler.

Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har etableret sig som cyklende cellist med turnéer i både ind og udland. Hun medvirker ofte i dansk og tysk radio og TV og blev i 2020 »Årets Ildsjæl« på DR P2. Hendes debutalbum med egne værker for solocello udkommer i 2021, hvor hun også er inviteret til optagelsesprøve i Kvindelige Eventyreres Klub.

Praktisk information
Køb billet på biblioteket på forhånd.
Tilmelding til etapen på cykel til Lene.Lund@dcbib.dk
Mere information efter tilmelding. Mødetid kl. 18.

 

 

Tags