Oliemaleri. Kunstnerkollektivet PLAN C
Oliemaleri. Kunstnerkollektivet PLAN C

Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Udstilling

Udstillingsåbning: Kunstnergruppen PLAN C

27.04.23
Fra den 28. april udstiller fem kunstnere fra kunstnerkollektivet PLAN C deres værker på Flensborg Bibliotek. Der inviteres til udstillingsåbning den 27. april kl. 17:00.

Fra den 28. april udstiller fem kunstnere fra Midtjylland deres værker på Flensborg Bibliotek. Kunstnerne er Helga Bønsvig, Pia Möller-Light, Søren Romby, Luise Faurholt og Mariane Lyngsø.

Fem individuelle udtryk går sammen i et kollektivt udstillingsfællesskab. Deres fælles ideer er skrevet ned i et manifest.

PLAN C's manifest:

Vores væren i verden er en kompliceret sag. Uanset hvor, hvornår og under hvor snævre rammer man er født, kan man sætte sig et mål, og uanset hvor begrænset man er af materielle og historiske betingelser, har man en handlemulighed. Man handler, når man har et mål. Man flytter sig, og man nærmer sig det filosoffen Jean-Paul Sartre kalder mulighedsfeltet.

Mulighedsfeltet

Det er her PLAN C arbejder. I mulighedsfeltet giver det mening at foretage æstetiske operationer på trods af kunstens tilsyneladende nyttesløse formål. Vi er hele tiden i dialog med begreberne, om vores forskellighed og vores eksperimentelle udtryk, både i analysen og i fortolkningen, og i dialog om, hvordan vi kan sprænge vores individuelle "felter". Denne dialog, sammensætninger og modsætninger, er en værdi for os. Vi afprøver ideer, teknikker og eksperimenterer i en lang proces, der aldrig hører op. Hvor begrebet eksistentiel er omdrejningspunktet.

Udstillingsåbning

Udstillingsåbningen foregår den 27. april kl. 17:00 i udstillingssalen på Flensborg Bibliotek.

Udstillingen er derefter tilgængelig fra den 28. april til den 26. maj, mandag til fredag fra kl. 11:00 til 17:00 og lørdag fra kl. 11:00 til 14:00.

Arrangeret af Sydslesvigs danske Kunstforening

Materialer