eReolen

eReolen

Adgang
Adgang hjemmefra
På eReolens hjemmeside er der adgang til tusindvis af e-bøger og netlydbøger.

Sådan gør du:

  1. Du skal være oprettet som bruger på dit lokale bibliotek. Så kontakt dit lokale bibliotek, hvis du ikke allerede er oprettet som bruger.
  2. Gå ind på eReolen.dk eller hent app’en ’eReolen’ i App Store eller Google Play.
  3. Log dig ind og lån.
    a. På hjemmesiden eReolen.dk kan du læse/lytte de lånte titler online.
    b. Via app’en kan du også downloade dine lånte titler – og dermed tilgå dem uden adgang til internettet. eReolen.

Du kan låne 8 e-bøger og 8 lydbøger om måneden

Langt de fleste titler er umiddelbart tilgængelige, men på nogle e-bøger og lydbøger er der udlånsbegrænsninger. I de tilfælde skal du eventuelt oprette en reservation.

Reservation

Hvis en titel ikke er ledig for udlån, vises en reservationsknap i stedet for en låneknap. De titler, der kræver en reservation, er markeret med orange i søgeresultaterne, mens titler, der er ledige til udlån, markeres med grønt.

Det er muligt at reservere tre titler ad gangen. Du kan få overblik over dine reserverede titler på ”Min side/Mine lån,” hvor det også er muligt at holde øje med, hvor mange dage der resterer, inden titlen bliver ledig til udlån. Herfra er det også muligt at slette en reservering. Første gang du laver en reservation på hjemmesiden eller i app’en, skal du opgive dine kontaktoplysninger. Når en reserveret titel er blevet ledig til udlån, får du besked via SMS og mail. Når en titel meldes ledig til udlån, skal du låne den indenfor 48 timer, ellers bortfalder din mulighed for at låne titlen.

Se vejledning her

Stream og download
På eReolen.dk kan du streame e-bøger og lydbøger. Hvis du vil downloade e-bøger og lydbøger, skal du benytte eReolens app til iOS og Android. Læs mere om kravene her.