Historiens Verden

HISTORIENSVERDEN.DK

Adgang
Adgang hjemmefra
HistoriensVerden.dk er en dansksproget historieportal, som er bygget op af en række tekster, der gennemgår de forskellige verdenshistoriske epoker. Udover de grundlæggende historietekster, suppleres epokerne med biografier, leksikonartikler og kilder samt et stort billedkartotek.

Med Historiens Verden får man et historisk overblik, der giver indsigt, forståelse, fordybelse og lægger op til tværfaglighed. På kronologisk vis fremstiller Historiens Verden, hvordan menneskeheden har udviklet sig gennem historien lige fra de gamle mesopotamiske flodkulturer til demokratiet i Athen, til det mægtige Romerrige og videre igennem middel-alderen og op til vor tid. På nuværende tidspunkt er den kronologiske afgrænsning op til år 2000.

Tekstmaterialet forklarer de verdenshistoriske sammenhænge og de omstændigheder, der har påvirket historien. Materialet sikrer, at brugeren altid får muligheden for at danne sig et overblik, før man dykker dybere ned i en specifik periode.

Adgang til HistoriensVerden.dk giver også adgang til Rundt i Historien og LitteraturensVerden.dk, som er undersider hertil. 

Login med lånerkortnummer og pinkode hertil.