Transparent Language Online

Adgang
Adgang hjemmefra
Transparent Language Online er en hjemmeside der tilbyder sprogkurser på over 110 sprog såsom dansk, tysk og engelsk.

Transparent Language Online er en hjemmeside der tilbyder sprogkurser på over 110 sprog såsom dansk, tysk og engelsk. Her er der et vælg af opgaver og øvelser til at lære udtale og grammatik på forskellige sværhedsgrader. Man kan både skrive, lytte, tale og skrive.

Vejledning:

I øverste venstre hjørne kan man vælge hvilket sprog man vil lære. E-resursen er bygget op af fem faner kaldet LEARNING, BROWSE, MY TRANSCRIPT, RESOURCES og KIDSPEAK.LEARNING er den hovedsagelige oversigt over sprogkurset man lære. BROWSE er hvor man selv kan søge efter specifikke lektioner og andet læringsmateriale. MY TRANSCRIPT er hvor man kan se sin progression, statisk og hvordan man klare sig. RESOURCES er andre resurser som Facebook grupper, blogs og mere om det sprog man lære. KIDSPEAK er så sprogkursus til børn. Man kan altid klikke på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne for at få hjælp og vejledning.

Adgang:

For at tilgå e-resursen, da klik på linket og log in med bibliotekslogin. Derefter skal man lave en brugerprofil ved at trykke "Sign up".