Du er her

Hjemmesiden: Brug og funktioner

Her kan du læse om funktioner på hjemmesiden og lære mere om, hvordan du bruger dem.

Når du er logget ind på bibliotek.kk.dk, har du bl.a. mulighed for at reservere, tilføje materialer til din huskeliste og se oversigt over dine lån og reserveringer fra "Min konto". Derudover har du fra "Min konto" adgang til en lang række nyttige funktioner.

1. Klik på "Log ind"

Klik på "Log ind" og udfyld formularen med dit lånerkortnummer og din pinkode:

2. Klik på "Min konto"

Din lånerstatus viser dine reserveringer, overskredne lån, lån og eventuelle ubetalte gebyrer: