Meyers julemad

Smagen af jul

12.12.17
Sprød flæskesvær, knasende brunkager og en kalkun der ikke er blevet for tør. Vi guider kokken gennem julen...

Hvert år melder de typiske spørgsmål sig; hvordan er det nu man sikrer at kalkunen ikke bliver tør, eller at flæskesværen rent faktisk bliver sprød. Det kræver sin kok at huske og holde styr på opskrifterne.

Som lille - eller stor hjælp har vi samlet nogle af de bedste kogebøger med julemad. Her er masser af opskrifter på traditionsrige retter, klassiske småkager og dejlige, varme drikke - så selv de mest kræsne munde også kan mættes.

Og så er der vist ikke så meget andet at sige end glædelig jul - og velbekomme.

Oprindeligt skrevet af Københavns Biblioteker.

Tags
Materialer
Reservér
  • Bog

Den gode jul

Af Ulla Høst (2011)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Kastaniegaardens julebog : gør kolde december til årets varmeste måned

Af Theresa Maria Jessing (2014)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Nu er det jul

Af Trine Hahnemann (2012)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Vi elsker vores jul

Af Jette Bogø (2013)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Julefrokostbogen

(2007)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Jul

Af Camilla Plum (2007)
Læs mere
Claus Meyer: Meyers julemad
Reservér
  • Bog

Meyers julemad

Af Claus Meyer (2015)
Læs mere