Brætspil for alle
Brætspil for alle

Brætspil for alle

12.03.21
​​​​​​​Elsker du at spille brætspil, og har du lyst til nye spiloplevelser med dine venner, familie eller børn?

Skak, Ludo, Uno, Kalaha, Matador, Risk og Bezzerwizzer – alle klassikere, som de fleste kender og har spillet i timevis. Brætspillets verden er dog meget, meget større og i bibliotekets voksende brætspilssamling kan du finde nye spiloplevelser at dele med dine venner, familie og børn.

I bibliotekets samling kan du låne nye og populære og prisvindende spil, som er lette at lære at spille. Vi har spil for både små og større børn, til hygge og festligt lag i familien og brætspillere med mod på at blive udfordret på alt fra strategi og logik til kreativitet og fantasi.

Kompliceret at lære nye regler?

Er du ikke vild med at læse spilmanualer? Videogennemgang på fx Papskubber.dk og youtube-kanalerne ”Brætspiller” og ”Spil paa bordet” gør det meget let at komme i gang med et nyt spil og er tilmed en guldgrube af inspiration til at finde spil der matcher netop din smag og spilniveau.

Nyklassikere og juniorudgaver

Blandt nyklassikerne er Catan, Ticket to Ride, Sequence og quizspillet Hint. Her har bibliotek også juniorudgaverne, med mere overskuelig spilleplader og enklere regler, så I spilleglade forældre kan invitere jeres børn ind i brætspillets vidunderlige verden..

Se hele samlingen her >>
og læs vores anbefalinger herunder

 

Materialer