Forårsprogrammet er ude nu

19.12.17
Læs det her på siden eller hent en trykt udgave på dit lokale bibliotek.

Cirka 75 overskrifter gør sig gældende i sæsonen, hvoraf nogle har flere aktiviteter under samme. Så vi lander denne sæson på 120 enkeltaktiviteter. Ingen – hverken små eller store – kommer til at kede sig fra januar til juli.

Det' for børn…

Årstidsfesterne med Fastelavn, Pip Gok PåskeskÆG, Hokus Pokus Krokusfest og Vilde Valdes Gilde er populære gengangere, som helt sikkert vil lokke mange familier til.

Så er ugedagene peppet op med magiske mandage, tovlige tirsdage, fede fredagsfortællinger og livlige lørdage, hvor der bliver gang i den for børn i alle aldre.

Mød forfatteren bag bogen

Det er altid et must med spændende og aktuelle forfattere. I denne sæson kan du bl.a. møde forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky, som er uddannet forfatter og senere gik ind i hæren og blev sprogofficer. Hendes ophold i Afghanistan har præget hendes forfatterskab betydeligt. I marts kan vi præsentere forfatter og journalist Carsten Jensen, som bl.a. er kendt for nogle digre romanværker og rejsebeskrivelser samt sin syleskarpe samfundsdebatterende pen – specielt om Danmarks rolle i krigen i Afghanistan. Hans foredrag vil fokusere på hans forfatterskab og især romanerne »Vi de druknede« samt de senest udgivne »Den første sten« og reportagebogen »Krigen der aldrig ender – reportager fra Afghanistan«.

Sundhed på mange måder

Der er mange veje til sundhed og glæde. Det handler især om det, du putter i hovedet og i maven. Det gode til hovedet sørger 60 korsangere for. »Sange på grænsen/Lieder kennen keine Grenzen« er et korprojekt, hvor deltagerne besøger Flensborg Bibliotek i maj, hvor de synger folkelige sange på dansk, sønderjysk, frisisk, plattysk og tysk – lige så taget letter.

Du kan opleve læge og kostekspert Jerk Langer fortælle om »anti-inflammatorisk levevis«, som er et af tidens store emner inden for kost og sundhed. Den mentale sundhed tager Mette Kold sig af når hun fortæller om »mindfulness« i februar måned. Her får du inspiration til enkle teknikker og praktiske værktøjer.

Overblik over bibliotekets aktiviteter

Der er meget at vælge imellem blandt bibliotekets aktiviteter, og der er noget for enhver smag. Inde midt i det trykte program er der en liste over alle aktiviteter, så du kan følge med og se, om noget frister dig og din familie. Derudover kan du følge med her på hjemmesiden, på Facebook og i dagspressen.

Spørg biblioteket