Læseklubber

04.02.17

Bibliotekets mange læseklubber

En læseklub er en gruppe mennesker som går sammen om at læse og diskutere en bestemt bog.

Biblioteket har gang i følgende læseklubber, som alle kan blive medlem af.

Læse-let-kreds og debatkreds

Læse- og debatkredsen læser lettere bøger eller noveller og debatterer emner, som deltagerne skiftes til at vælge. Læsekredsen mødes mandag kl. 17 en gang om måneden, og debatkredsen det samme. Vil du høre mere om klubben og niveauet så kontakt teamleder Nina Steensen i Flensborg Bibliotek.

Krimiklubben

Bibliotekar Helle Post styrer deltagerne gennem mord og uopklarede sager. Klubben læser forskellige genrer indenfor krimien. Vil du høre mere om klubben, så kontakt bibliotekar Helle Post i Flensborg Bibliotek.

Den frankofile læseklub

Fransksprogede forfatteres romaner

Læseklub med fokus på fransksprogede romaner, hvor de gennemgående temaer er hjemstavn og nostalgi. Hvad betyder det for et menneskes identitet at leve i eksil, at være to-sproget? Om det vanskelige ved at vende tilbage til sit eget land. Christine Harttung, der er cand.phil i fransk, leder læseklubben, som læser romanerne på dansk.

Læs nordisk

Den nordiske læseklub har fokus på romaner af nordiske forfattere. Klubben mødes mandag eftermiddag. Vil du høre mere om klubben eller tilmelde dig, så kontakt bibliotekar Lene Lund i Flensborg Bibliotek.

Bibliotekets læseklub i Flensborg

Bibliotekets læseklub i Flensborg læser især romaner af nordiske forfattere. Læseklubben mødes onsdag kl. 18:00 en gang om måneden. Vil du høre mere om klubben, så kontakt bibliotekar Lene Lund på Flensborg Bibliotek.

Bibliotekets læseklub i Slesvig

Carsten Reyhé leder bibliotekets læseklub, som mødes onsdag kl. 19:30 en gang om måneden i Slesvig Bibliotek. Vil du høre mere om klubben eller være med, så kontakt Slesvig Bibliotek.

Start din egen læseklub

Start din egen!
Biblioteket tilbyder også hjælp til nye læseklubber. Har du en idé til et tema til en læseklub, så kontakt gerne bibliotekar Lene Lund og få starthjælp.