Velkommen til take-away biblioteket

23.05.20
Endelig har biblioteket åbnet dørene – dog kun på klem i første omgang. Siden opdateres løbende....

LÅNER DU I FLENSBORG?

Der er åbent for udlån og aflevering af materialer i Flensborg Bibliotek fra mandag d. 4. maj 2020, med en fast begrænset ugentlig åbningstid.
 

Bibliotekstilbuddet omfatter foreløbig kun:

  • BESTILLING, AFHENTNING, UDLÅN OG AFLEVERING AF MATERIALE I INFORMATIONEN

Åbningstider
Mandag og tirsdag: 10 - 14
Onsdag og torsdag: 14 - 18
Fredag og lørdag: 10 - 14

Telefontid
Mandag-fredag: 10-18, lørdag: 10-14.

Begrænsninger
Foreløbig desværre ingen adgang til 2. sal, til læsning af aviser og tidsskrifter. Heller ikke adgang til computer, kaffeautomat og toiletter.

Take-away overraskelse
Et nyt tilbud består i, at vi pakker en bibliotekstaske med materialer som du har forudbestilt på bestillingsformularen nederst på siden her. Bibliotekstasken henter du selv eller får bragt ud efter forudgående aftale.
Vi kan ikke love bestemte titler, da vi foreløbig kun kan tilbyde materialer, der står på hylderne - bøger, film, tidsskrifter, tegneserier m.m. 
Du kan selvfølgelig også bestille konkrete titler i vores søgebase eller via biblioteksappen ("Biblioteket") – helt som du plejer.

Bestil take-away-overraskelse her!

 

LÅNER DU I BOGBUS eller FILIAL?

Bibliotekstilbuddet til bogbuslånere: 

  • Bibliotekstasker med forudbestilte materialer afhentes ved bogbussen. Desværre ingen adgang til selve bussen.
  • Bibliotekstasker med forudbestilte materialer bringes ud til private adresser. Udbringning er forbeholdt bogbuslånere, der ikke selv har mulighed for at komme til bogbussen eller Flensborg. Bibliotekstasken afleveres uden for døren – vi ringer på og holder afstand.

Bogbuslånere får særskilt information inden besøg. De særlige køreplaner kan ses her på hjemmesiden.
Der vil desværre ikke vil blive adgang inde i bussen. Vi henstiller til så kort et ophold ved bussen som muligt, da der vil være begrænset tid til ekspedition. 

Bibliotekstilbuddet til lånere på biblioteksfilial:
Filialer vil forblive lukkede ind til videre, men vil få besøg af en af vore bogbusser, som bringer bestilt materiale, tager imod returmaterialer samt nye bestillinger.
Der vil desværre ikke vil blive adgang inde i bussen. Vi henstiller til så kort et ophold ved bussen som muligt, da der vil være begrænset tid til ekspedition. 

Hvilke ugedage:

Husum Bibliotek: hver mandag, kl. 14.00-16.00.
Slesvig Bibliotek: hver onsdag, kl. 14.00-16.00.
Egernførde, Jes Kruse Skolen: hveranden onsdag, kl. 13.30-15.00 (27. maj, 10. juni og 24. juni).

Bibliotekstasker med forudbestilte materialer kan bringes ud til private adresser efter forudgående aftale. Udbringning er forbeholdt filiallånere, der ikke selv har mulighed for at komme til bogbussen.

Take-away overraskelse - også for bogbus- og filiallånere
Et nyt tilbud består i, at vi pakker en bibliotekstaske med materialer som du har forudbestilt på bestillingsformularen nederst på siden her. Bibliotekstasken henter du selv ved bogbussen eller får bragt ud efter forudgående aftale.
Vi kan ikke love bestemte titler, da vi foreløbig kun kan tilbyde materialer, der står på hylderne - bøger, film, tidsskrifter, tegneserier m.m. 
Du kan selvfølgelig også bestille konkrete titler i vores søgebase eller via biblioteksappen ("Biblioteket") – helt som du plejer. Når din bibliotekstaske er klar, modtager du en mail med information om hvor og hvornår du kan hente den, eller hvornår du kan forvente at biblioteksbilen/bussen kommer til dig. 

 

ER DU PAKKELÅNER?

Hvis du er pakkelåner, kan du igen bestille og få sendt pakker med materiale som hidtil. Og du kan selvfølgelig også benytte dig af det særlige tilbud om en bibliotekstaske/pakke fyldt med overraskelser, som du har bestilt via formularen i linket herunder.

 

FJERNLÅN - LÅN FRA ANDRE BIBLIOTEKER

Fra mandag d. 18. maj er det igen muligt at bestille i bibliotek.dk og hjemlåne materialer fra biblioteker i Danmark.

Bestil take-away-overraskelse her!