Sådan ændrer du dine brugeroplysninger

Du kan selv ændre din pinkode, emailadresse og mobilnummer.

Brugerprofil
Når du logger ind på hjemmesiden og klikker på dit navn, sendes du til din brugerprofil.

Redigér dine kontaktoplysninger
Du kan ændre e-mail-adresse og telefonnummer. Det er vigtigt, vi har din rigtige emailadresse og/eller mobilnummer, så du får besked om reserveringer og/eller påmindelser om aflevering. Har du hverken angivet emailadresse eller telefonnummer, får du tilsendt reserverings- og afleveringsmeddelelser med posten.
OBS! Eftersom SMS-beskederne afsendes fra Danmark er det vigtigt, at du husker at tilføje landekoden 0049 foran dit tyske mobilnummer.

Bibliotek
Her kan du vælge på hvilket bibliotek, du normalt vil afhente reserveret materiale. Hvis du en enkelt gang ønsker at hente bestilt materiale et andet sted, kan du ændre det, når du bestiller, eller efterfølgende i din lånerstatus.

Sæt reserveringer på pause
Du har mulighed for at sætte dine reserveringer i bero, hvis du i en periode er på ferie eller på anden måde ikke kan komme til biblioteket. Her skal du skrive den periode ind, hvor du ikke ønsker reserverede materialer. Det betyder, at du i perioden træder ud af reservationskøen, og når du igen kan besøge biblioteket, træder du ind i køen på samme plads som før.

Skift pinkode
Du kan selv ændre din pinkode. Men hvis du har glemt din pin-kode, skal du henvende dig personligt på et af bibliotekerne. Vi kan ikke se din pin-kode, men vi kan lave en ny til dig.