Bibliotekets læseklubber

Biblioteket har gang i følgende læseklubber, som alle kan blive medlem af.

Klassiker-klubben

Frisk de gamle klassikere op eller læs nyere klassikere. Thore Brun Jensen leder klubben. Vil du høre mere, så kontakt bibliotekar Lene Lund i Flensborg Bibliotek.

Krimi-klubben

Bibliotekar Helle Post styrer deltagerne gennem mord og uopklarede sager. Klubben læser forskellige genrer indenfor krimien. Få mere at vide hos bibliotekar Helle Post i Flensborg Bibliotek.

Fransk på dansk

Læseklub med fokus på fransksprogede romaner, hvor de gennemgående temaer er hjemstavn og nostalgi. Hvad betyder det for et menneskes identitet at leve i eksil, at være to-sproget? Om det vanskelige ved at vende tilbage til sit eget land. Christine Harttung, der er cand.phil i fransk, leder læseklubben, som læser romanerne på dansk.

Læs nordisk

Den nordiske læseklub har fokus på romaner af nordiske forfattere. Klubben mødes mandag eftermiddag. Få mere at vide hos bibliotekar Lene Lund i Flensborg Bibliotek

Bibliotekets læseklub i Flensborg

Bibliotekets læseklub i Flensborg læser især romaner af nordiske forfattere. Læseklubben mødes onsdag kl. 18:00 en gang om måneden. Få mere at vide hos bibliotekar Lene Lund i Flensborg Bibliotek.

Bibliotekets læseklub i Slesvig

Læseklubben mødes en gang om måneden i Slesvig Bibliotek. Få mere at vide i Slesvig Bibliotek.

Max. 35

Er du mellem 24 og 35 år og har lyst til at læse og diskutere gode bøger? kontakt bibliotekar Lene Lund i Flensborg Bibliotek.

Læs lydbøger

Lyt til en bog mens du slapper af, tager opvasken eller kører bil. At lytte til en bog er en anden måde at læse på og det giver også en helt anden læseoplevelse. Få mere at vide hos bibliotekar Malene Skov Leth.