• Film (net)

Stingray Qello

(2019)
Der er flotte koncerter, dokumentarer og anekdoter på tværs af årtierne.

Detaljer om materialet

Type
Film (net)
Sprog
Dansk
Forlag
eKurser.nu

Materialets indhold

Bibliotekets digitale musikstreamingtjeneste Qello Concerts indeholder koncerter og musikdokumentarer om musik fra den rytmiske til den klassiske scene, hvor både de store og de små pladeselskaber er repræsenteret. Under koncertoptagelser er du sikret den bedste plads, og de veldrejede dokumentarfilm om og med legendariske musikere og komponister giver indblik i historierne om tilblivelsen af berømte albums og enkelte numre og musikernes arbejdsprocesser. Indholdet er af høj kvalitet, og det samme er billede og lyd og oplevelsen. Kurset viser dig, hvordan du får adgang og hvad du kan.

Qello Concerts by Stingray


* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.

Bliv klogere på, hvordan du let og helt enkelt får adgang til en uendelig strøm af musikoplevelser på alle dine skærme. Du vises, hvordan du den første gang opretter dig med en profil via dit biblioteks link og bruger Qello Concerts. Der er inddelinger i genrer, der er en direkte vej til musikdokumentarfilmene, og der kan søges på indholdet. Du vises også, hvordan du laver dine egne setlister, så du altid har musik til enhver lejlighed lige ved hånden. Desuden ser du, hvordan app'en adskiller sig fra hjemmesiden, og hvordan du hurtigt igen får adgang.

Ta’ kurset og bliv ekspert i at få adgang til en verden af musik fra dit lokale bibliotek.

Adgang: Du skal være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune, og de skal have købt adgang. Du skal via dit eget biblioteks hjemmeside og bruge deres link for at komme ind. Den første gang skal du oprette dig med en profil hos Qello Concerts. Der skal konstant være adgang til internettet, da indholdet streames.

App: Der er en periode på 7 dage. En fornyelse opnåes ved at logge ind på sin profil via biblioteks link. App’en findes til smart-tv, medieafspillere, konsoller, tablets og smartphones.

Brug: Der er ingen begrænsning på det, du ser.

Adgang: Du skal være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune, og der skal herefter oprettes en profil til tjenesten.
Mange biblioteker har købt adgang til Qello Concerts men spørg dit eget bibliotek, om de tilbyder tjenesten. Det er amerikanske og engelske kunstnere, som vægtes, så derfor er der ikke mange danske navne at finde.

OBS! Vær opmærksom på, at setlister ikke kan ses i app’en til Android.

Ordforklaring: Setliste = playliste

Mere på ekurser.nu