• Film (net)

Stingray Qello

(2019)
Der er flotte koncerter, dokumentarer og anekdoter på tværs af årtierne.

Detaljer om materialet

Type
Film (net)
Sprog
Dansk
Forlag
eKurser.nu

Materialets indhold

Bibliotekets digitale videostreamingstjeneste af koncerter og dokumentarer om musik, hvor både de store og de små pladeselskaber er repræsenteret. Oplev magiske koncertoptagelser, dokumentarfilm om og med legendariske musikere og komponister, og få historierne om tilblivelsen af berømte albums og enkelte numre. Der er introduktion til genrer og til perioder i musikhistorien. Kvaliteten er tårnhøj - både når det gælder billede, lyd og optrædener.

Stingray Qello


* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.

Bliv klogere på, hvordan du let og helt enkelt får adgang til en uendelig strøm af musikoplevelser på alle dine skærme. Du vises, hvordan du opretter dig via dit biblioteks link og bruger Stingray Qello. Det er helt enkelt i at navigere i menuen, og musikkens mange inddelinger, og den gode søgefacilitet, gør, at du nemt får overblikket. F.eks., hvis du ønsker musik fra en bestemt periode, så skal du blot vælge den i menuen, og du kan også opbygge dine egne setlister, så du kan være klar til at afspille lige den musik og de dokumentarer, du har lyst til, uden du konstant skal vælge det næste, du vil se. Ved brug af app’en løber en periode i 7 dage, som konstant kan fornyes via linket fra ens eget biblioteks hjemmeside.

Ta’ kurset og bliv ekspert i at få adgang til en verden af musik fra dit lokale bibliotek.

Adgang: Stingray Qello-hjemmesiden (brug dit biblioteks eget link). Du skal være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune, og der skal herefter oprettes en profil til tjenesten. Der skal konstant være adgang til internettet, da indholdet streames.

Mange biblioteker har købt adgang til Stingray Qello men spørg dit eget bibliotek, om de tilbyder tjenesten. Det er amerikanske kunstnere, som vægtes, så derfor vil danske navne ikke som udgangspunkt være at finde.

App: Der er en periode på 7 dage. En fornyelse opnåes ved at logge ind på sin profil via biblioteks link. App’en findes til smart-tv, medieafspillere, konsoller, tablets og smartphones.

Ordforklaring: Setliste = playliste

Mere på ekurser.nu