Foredrag & debat

Naja Marie Aidt og Erlend Loe

Naja Marie Aidt og Erlend Loe. Foto: Sara Galbiati og Anna Julia Granberg
Naja Marie Aidt og Erlend Loe. Foto: Sara Galbiati og Anna Julia Granberg
Den 19. september lægger forfatterne Naja Marie Aidt og Erlend Loe vejen forbi Flensborg Bibliotek, hvor de på et af hovedarrangementerne af litteraturfesten OrdFraNord vil fortælle om deres forfatterskab.
Tid
19:00 - 19:00
Pris
Pr. person: 75 kr.
Adresse

Norderstraße 59
24939 Flensburg
Tyskland

Den 19. september har du igen mulighed for at være med til en spændende forfatteraften på Flensborg Bibliotek, hvor du denne gang kan glæde dig til at møde Naja Marie Aidt og Erlend Loe.

Naja Marie Aidt

Naja Marie Aidt er en af de mest læste forfattere i sin generation. Mange gymnasieelever har læst novellesamlingen, Bavian, eller et digt fra en digtsamling.

I 2015 mistede forfatteren sin 25-årige søn, Carl, som sprang ud fra fjerde sal i en stofpsykose. Naja Marie Aidt skrev om den store sorg i bogen “Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage. Carls bog”, som udkom i 2017. Forfatteren har skrevet to romaner “Sten, saks, papir” fra 2012 og “Øvelser i mørke” fra i år.

Erlend Loe

Erlend Loe har bevæget sig vidt omkring som forfatter til både bøger for voksne og børn, filmanuskripter, anmeldelser og politiske kommentarer. På dansk er han aktuel med “Giæver og Iunker”, som udkom i april i år. Loe har blandt andet skrevet “Kvinden flytter ind”, “Naiv. Super” og trilogien “Doppler”, “Volvo Lastvagnar” og “Enden på verden som vi kender den.” Trilogien blev en kultserie.

Interview ved journalist og forfatter Birgitte Bartholdy

Billetter

Entré: 10 Euro

OrdFraNord i Sydslesvig