Koncerter

Opera – Fransk aften

Dyk ned i den franske operas verden
Dyk ned i den franske operas verden
Den 10. oktober slår Opera på grænsen og Dansk Centralbibliotek atter dørene op for en uforglemmelig musikalsk aften. Denne gang går rejsen til Frankrig, hvor vi sammen med tre dygtige sangere, en fantastisk pianist og lidt godt at spise vil gå på opdagelse i den franske operas verden.
Tid
18:00 - 20:00
Pris
Entré inkl. lidt at spise: 262 kr.
I samarbejde med
Opera på grænsen
Adresse

Norderstraße 59
24939 Flensburg
Tyskland

I år går efterårets operarejse til Frankrig. Der vil være noget til både ørerne og til ganen, når Opera på grænsen og Flensborg Bibliotek igen lukker dørene op med et populært program.

Oplev musikken fra den franske opera

Operasangerne Frederikke Kampmann og Thomas Storm vil være guider ud i det franske og underholde med arier fra operaer, der enten er på fransk, foregår i Frankrig eller er skrevet af franske forfattere. Vi skal høre arier fra Charles Gounod, Georg Bizet, Jules Massenet og mange andre store franske komponister.

Dygtige sangere og en fantastisk pianist

Det bliver en aften, der emmer af fransk romantik, temperament og tristesse. Lad dig forføre af de smukke toner, mens du nyder en aften fyldt med raffinement, dygtige sangere og en fantastisk pianist.

Medvirkende

  • Frederikke Kampmann, sopran
  • Thomas Storm, baryton
  • Britt Krogh Grønnebæk, klaver

Frederikke Kampmann

Frederikke Kampmann er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og fra Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien. Hun debuterede i 2008 og har sunget Sopranpartiet i Mozarts Requiem med Aarhus Symfoniorkester, Carmina Burana med Sønderjyllands Symfoniorkester samt Aalborg Symfoniorkester, og hun har sunget Jenny Lind med Odense Symfoniorkester i Carl Nielsens sjældent opførte Amor og Digteren.

Frederikke har boet i Wien, hvor hun sang store partier på blandt andet Theater Akzent og Theater MuTh. Frederikke har gennem tiden modtaget flere legater og priser, blandt andet fra Beckett-Fonden, Kongehuset og Operasangerinde Betty Bevalds legat. I sommeren 2013 modtog hun prisen for Årets unge Operatalent ved Copenhagen Opera Festival.

Thomas Storm

Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater, hvor han siden havde flere roller. På Den Fynske Opera har han blandt andet spillet Guglielmo i Cosi fan tutte, hvor han høstede flotte anmeldelser og modtog en Reumert talentpris for rollen. Han har haft mange roller i både det traditionelle og moderne repertoire.

Han samarbejder med Odense Symfoniorkester og Sønderjyllands Symfoniorkester og har medvirket som solist hos de fleste landsdelsorkestre og operahuse i Danmark. Derudover har han sunget koncerter i New York, Berlin, på Filippinerne, i Sverige og Tyskland og mange andre lande. I 2018-20 var han operachef på Den Fynske Opera efter at have været kunstnerisk konsulent samme sted siden 2016.

Britt Krogh Grønnebæk

Britt Krogh Grønnebæk har en musikpædagogisk diplomeksamen og er solistuddannet klassisk pianist ved konservatorierne i Odense og Tromsø, Norge. Hun har siden 2010 været ansat på Syddansk Musikkonservatorium som akkompagnatør for primært sangfaggruppen og har været fast tilknyttet Den Fynske Opera gennem mange år, senest som musikalsk leder i operetten “Flagermusen”.

Britt Krogh Grønnebæk piller koncerter med klassiske sangere i hele Danmark og er pianist i den lille børneoperatrup “De Tre Tanter”, som har spillet for tusindvis af børn i hele Danmark. Desuden er hun tilknyttet Odense Symfoniorkester.

Billetter

Entré: 35 Euro for musik og lidt at spise.