OrdFraNord - litteraturfest i grænselandet 2024

OrdFraNord - litteraturfest i grænselandet 2024

Årets litteraturfestival løber af stablen fra den 18. - 21. september, og du kan se frem til at møde forfatterne Naja Marie Aidt, Erlend Loe, Trude Teige, Eva Tind og Kim Fupz Aakeson.

OrdFraNord 2024

»OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet« er grænseregionens litteraturevent, hvor nordiske forfattere besøger biblioteker og skoler på begge sider af den dansk-tyske grænse.

Helt sin egen

»OrdFraNord« er helt sin egen. Vi er en lille litteraturfestival, men med store navne. Hos os kommer du tæt på forfatterne, får inspiration til ny læsning og mulighed for at komme i direkte kontakt og snak med kunstnerne – alt sammen i uformelle og afslappede rammer. »OrdFraNord« står for det umiddelbare møde, for åbenhed og respekt, nysgerrighed og interesse for dansk og nordisk litteratur.

Under litteraturfesten bor forfatterne i Flensborg, men turnerer rundt i hele regionen for at møde dig og mange andre interesserede i grænselandet. På Flensborg Bibliotek vises samtidig en kunstudstilling arrangeret af Sydslesvigs danske Kunstforening. 

Læs mere om årets forfattere