: Filmstriben
  • Film (net)

Filmstriben

(2015)
Filmstriben er streaming af film, TV-serier, dokumentarer m.m., som du får adgang til igennem dit lokalbibliotek.

Detaljer om materialet

Type
Film (net)
Sprog
Dansk
Forlag
eKurser.nu

Materialets indhold

Bibliotekets filmtjeneste Filmstriben er nyt liv til dit TV med lovligt indhold fra landets biblioteker. Du finder masser af god underholdning og noget at blive klogere på, og hele familien får masser af det nye og det gamle. Du finder spillefilm, TV-serier, dokumentarer, animation og kortfilm, som let findes ved enten at gå ind via menuen, søgning eller den inspiration, som Filmstriben leverer. PCere bruger hjemmesiden filmstriben.dk, og tablet og smartphone bruger app’en, og begge kan flytte billede og lyd over på dit TV. Kurset giver dig en nem guide til at komme i gang.

Filmstriben


* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.

Kurset introducerer dig til Filmstriben, viser dig noget om indholdet, og hvad du grundlæggende har brug for, før du er klar til at bruge bibliotekernes streamingtjeneste.

Både computer, der bruger hjemmesiden filmstriben.dk, samt app’en til tablet og smartphone vises sammenhørigt, så du uanset din tilgang kan lære, hvordan du tilgår indholdet.

Afspilleren forklares i henholdsvis hjemmeside og i app’en - både Android og iOS - og du får at se, hvordan du får billede og lyd over på dit TV enten kablet eller trådløst via wi-fi.

Og så er det også muligt at dele sin filmoplevelse med andre.

filmstriben.dk (PC/Mac)

Tablet og smartphone skal bruge app’en - hent til Android | hent til iOS (Apple)
Med Apple-TV 4 eller Apple-TV 4K kan Filmstriben hentes som app.

Adgang: Du skal være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Filmstriben kan kun benyttes i Danmark og kræver konstant adgang til internettet, da indholdet streames.
Lånetid: Det er de enkelte biblioteker, der bestemmer, hvor mange lån du har om måneden. En valgt film kan på samme lån ses i 48 timer (2 døgn).

Billede og lyd kan overflyttes på sit TV med Chromecast og Apple-TV via de to enheders symboler i værktøjslinien.

Mere på ekurser.nu