• Film (net)

Min Side - din personlige side på borger.dk

(2013)
Er du i tvivl om, hvordan du bruger Min Side på borger.dk? Prøv dette kursus og bliv klogere!

Detaljer om materialet

Type
Film (net)
Sprog
Dansk
Forlag
eKurser.nu

Materialets indhold

Er du i tvivl om du i sin tid har meldt dig i Donorregistret? Skal du hurtigt finde din indkomst i marts måned? Alle den slags personlige spørgsmål kan du få svar på ved at logge ind på Min side.

Ved at gennemføre dette e-kursus, kan du blive klogere på, hvordan du bruger Min Side. I videoen bliver du introduceret til nogle af de forskellige muligheder, der findes på Min Side.

Hvad er Min Side?


* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.

Min Side er din helt personlige side og indgang til det offentlige på borger.dk. Her kan du se nogle af de oplysninger, det offentlige har om dig. Når du logger på med NemID, får du adgang til dine personlige oplysninger fra bl.a. SKAT og CPR-registeret – og samtidig kan du benytte en række selvbetjeningsløsninger.

For at logge ind på Min Side skal du have et NemID. Vil du vide mere om Nem ID? Så se mere i videoerne her

Husk at logge ud efter dit besøg på Min Side - især hvis du bruger borger.dk fra en offentlig computer på et bibliotek eller lign. Ellers risikerer du, at brugeren af computeren efter dig kan se dine personlige oplysninger.

Næste side

Hvad har du gennemgået?

Du har nu gennemgået, hvilke muligheder, der er på Min Side på borger.dk, hvor du blandt andet kan få overblik over dine personlige og økonomiske oplysninger.

Når du får tid, kan du jo prøve at logge ind med dit NemID og selv snuse til, hvilke muligheder, der er på Min Side og ikke mindst hvilke data, der er registreret på dit CPR-nummer.

Har du brug for hjælp til de digitale løsninger, som kommunerne og det offentlige stiller til rådighed, er der hjælp at hente i Den digitale hotline.. Her sidder dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med selvbetjening. ring på tlf.

70 20 00 00

mandag til torsdag: 8.00-20.00

fredag: 8:00-16.00

søndag: 16.00-20.00

Vil du vide mere om borger.dk? Så se nærmere på dette kursus: Borger.dk - din guide til det offentlige

Mere på ekurser.nu