• Film (net)

Internet på rejsen: Wiffinity

(2017)
Wiffinity er en app, der hjælper dig med at finde zoner af trådløst internet.

Materialets indhold

Lettere øvet niveau

Hver gang, du rejser ud af Danmark, vil du opleve det samme dilemma omkring internet, for pludselig kan det blive dyrt at bruge din data. Løsningen er de mange trådløse wi-fi-signaler, caféer og andre stiller til rådighed for dig at benytte helt gratis, og de gør det igennem app’en Wiffinity. Det eneste, app’en gør, er, at samle den fælles pulje af de hotspots, som andre stiller til rådighed for dig. Når du står i et sendeområde, gør app’en det muligt for dig at kommunikere, at her står et trådløst internet til rådighed, så længe du befinder dig lige dér på stedet.

Internet på rejsen: Wiffinity


* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.

Du starter med at installere app’en på din smartphone eller tablet, og den findes til både Android og iOS.

Kurset præsenterer dig for Wiffinity, som er et fællesskab, der hjælper dig med at finde et sted at gå på internettet i nærheden af dig.

Når du befinder dig et sted, hvor du gerne vil tilgå internettet, viser app’en dig, hvor der er wi-fi-netværk stillet til rådighed til fri afbenyttelse. Du vises igennem, hvordan det foregår den første gang, du åbner app’en, og du ser, hvordan den straks viser dig, de hotspots, du er i nærheden af.

Ved enkelte tryk på din enhed har Wiffinity kommunikeret dig en adgang til internettet.

Google Play: Installer app’en her
App Store:
Installer app’en her

Hotspot: Et Wi-Fi-sendeområde.
Wi-Fi:
Er engelsk og dannet i analogi med hi-fi, idet Wi- er en afkortning af Wireless ‘trådløs’. [Kilde: ordnet.dk/ddo/]

TIP! Du skal befinde dig i et hotspot, for at kunne tilgå det, og du er kun på internettet, så længe du befinder dig i den zone.

Mere på ekurser.nu