Familielørdag - Dansk for familien
Familielørdag - Dansk for familien

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

VENTELISTE! Familielørdag: Dansk for familien

02.03.24
Har I også den udfordring, at nogle i familien stadig har lidt svært ved at tale eller forstå dansk? Så tilmeld jer til Familielørdagen på Flensborg Bibliotek den 2. marts. Her kan I sammen med børnene lege med danske ord og dansk kultur, og få inspiration til, hvordan I kan øve jer derhjemme.

+++ Tilmeldingslisten til Familielørdagen "Dansk for familien" på Flensborg Bibliotek den 2. marts er desværre fyldt op. Men der er mulighed for at komme på venteliste ved at kontakte biblioteket. HUSK at melde afbud, hvis I skulle være forhindret, således at andre kan overtage jeres pladser! +++

Hvem er hurtigst til at finde ordene og få bingopladen fyldt? Hvem var Harald Blåtand? Kan du alt, hvad Lille Hare kan? Det og meget mere finder vi ud af, når vi leger med danske ord og dansk kultur.

Bliv inspireret til, hvordan I kan blive bedre til dansk

Denne lørdag er specielt for familier, hvor ikke alle er lige gode til dansk. I kan sammen blive inspireret til, hvordan I derhjemme kan fortsætte med at øve dansk på en legende måde.

Husk tilmelding!

For familier med børn i alderen 3 til 10 år, som fordeles i to aldersgrupper. Oplys venligst alder på børnene ved tilmelding.

Fri entré. Begrænset antal pladser.

Tilmelding til bsc@dcbib.dk senest den 27. februar.

Familielørdage kan bookes af børnehaver og vuggestuer

Arrangementet kan også bookes på en hverdag af institutioner og gerne mindst 5 familier.  Du er velkommen til at kontakte bibliotekar Bente Schwarzbach på bsc@dcbib.dk for at høre nærmere. 

Materialer