Vilde-Valde-fest
Vilde-Valde-fest

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Fest

VENTELISTE! Vilde Valde-sommerfest

21.06.24
Valdemarsdag har siden 1913 været en national mærkedag i Danmark. I anledning af dette holder vi Vilde Valde-sommerfest på biblioteket og i bibliotekshaven, hvor I kan glæde jer til en sjov musikforestilling med børneteatret "Stjernekufferten", lækre grillpølser og sommerlige forfriskninger!

+++ Tilmeldingslisten til "Vilde Valde-sommerfesten" på Flensborg Bibliotek den 21. juni er desværre fyldt op. Men der er mulighed for at komme på venteliste ved at kontakte biblioteket. HUSK at melde afbud, hvis I skulle være forhindret, således at andre kan overtage jeres pladser! +++

Traditionen tro holder vi sommerfest for familier, børn, bedsteforældre og andre barnlige sjæle på biblioteket i Flensborg.

Festen starter på trappen i biblioteket, hvor børneteatret Stjernekufferten vil tage os med til en musikalsk forestilling om Lille Peter Edderkop, der bliver væk fra sin mor og kommer ud på en fantastisk rejse. Vi synger, klapper, fodrer og hjælper Lille Peter Edderkop, alt sammen med den velkendte melodi som ledetråd.

Edderkopper i haven

Bagefter skal vi ud i den edderkoppepyntede bibliotekshave, hvor I kan gå på opdagelse i tre børnehavers kunstneriske og edderkoppefantastiske frembringelser.

I kan låne billedbøger om Lille Peter Edderkop og sangbøger med denne og andre lystige børnesange på biblioteket. Sommerfesten slutter i Bibliotekshaven med grillpølser og sommerforfriskninger.

Den musikalske forestilling er velegnet til børn fra 1,5 til 5 år.

Fri entré. Begrænset antal deltagere. Tilmelding til børnebibliotekar Inge Marie B. Elechukwu på imbe@dcbib.dk.

Hvorfor holder vi Vilde Valde-sommerfest!

Idéen udspringer af, at der er Valdemarsdag den 15. juni. Det er den dag, Dannebrog i følge sagnet faldt ned fra himlen. Det skulle have fundet sted i 1219 ved Lyndanise i Estland under et af sejrs-korstogene af Valdemar 2.

Siden 1913 har Valdemarsdag været en national mærkedag. Især indtil 1948, hvor dagen var skolefridag, blev den markeret med valdemarsfester rundt om i landet.

Biblioteket holder derfor hvert år sommerfest en fredag tæt på den 15. juni.

Tags

Materialer