Datalogien i din lomme
Datalogien i din lomme

Om dette arrangement

Tid
18:55
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Datalogien i din lomme

22.11.22
Har du nogensinde overvejet, hvor meget forskning der ligger i din smartphone i lommen eller din bærbare computer? Vær med på Flensborg Bibliotek, når professor Kasper Green Larsen og Kai Grønbæk fortæller, hvordan forskning i datalogi først har gjort meget af vores teknologi i hverdagen muligt.

I din smartphone i lommen og din bærbare computer ligger resultaterne af mange års datalogisk forskning. Men hvordan forsker man i datalogi? Hør om teknologiens udvikling og forskningen i blandt andet data, algoritmer og brugergrænseflader, der gavner os alle.

Ved professorerne i datalogi Kasper Green Larsen og Kaj Grønbæk, Institut for Datalogi, Aarhus Universitet.

Offentlige foredrag i Naturvidenskab

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kommer du tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab.

Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. 

Foredragene livestreames fra Søauditorierne, Aarhus Universitet og arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes sammen med Carlsbergfondet.

Materialer