Foredragsholder og hypnoterapeut Katja Stock Pekruhn
Foredragsholder og hypnoterapeut Katja Stock Pekruhn

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
7 Euro
Target
For voksne
Foredrag & debat

Hjerneugen: Hvis man ikke har nogen angst, så lever man jo heller ikke

11.03.24
Katja Stock Pekruhn har længe holdt sin angst for sig selv, indtil hun opdagede, at der faktisk er mange, der har samme problem. Den 11. marts besøger hun Flensborg Bibliotek, hvor hun hudløst ærlig og krydret med humor fortæller om sit liv med angst.

Hvis man ikke har nogen angst, så lever man jo heller ikke

Det er titlen på Katja Stock Pekruhns foredrag, der er en personlig fortælling om angst.

Der er mange der kæmper med angst

I lang tid holdt Katja Stock Pekruhn sin angst for sig selv, skammede sig over den og følte sig svag. Først omkring slut 30erne begyndte hun at åbne op for sine tanker, hvilket i sig selv blev angstprovokerende. På et tidspunkt opdagede hun, at der er mange, der går rundt og er angste, og at hun tog fejl, da hun troede, at hun var alene med sin angst. 

Hudløst ærligt og krydret med humor

I foredraget fortæller hun hudløst ærligt og krydret med humor om, hvordan livet er for hende med angst. Foredraget er egnet til både dem, der har angst, men også til pårørende til folk med angst og alle dem, der bare gerne vil vide mere om angst. 

Katja vil gerne bidrage til, at de, der har angst, får en følelse af, at de ikke står alene med det, og at der er en vej ud af helvedet!

Du får blandt andet viden om teknikker og værktøjer, der gør livet lettere, når du har angst, og du får forståelse for, hvad du kan gøre, når nære relationer har angst. Katja svarer på de spørgsmål, du måtte have.

Landskendt i Danmark

Katja Stock Pekruhn blev i 2013 landskendt i Danmark i et bageprogram på DR1, hvor hun nåede til finalen. Til daglig arbejder hun som certificeret hypnotisør og hypnoterapeut med speciale i angst i Aabenraa. 

Om Hjerneugen

Arrangementet er en del af Hjerneugen, også kaldet Brain Awareness Week, som er en international kampagne. Den finder sted i uge 11 og handler om at dele viden, så alle bliver endnu klogere på hjernen. For hjernen er fantastisk, men kan også give problemer. Cirka 400.000 danskere har udfordringer med hjernen på forskellige måder.

Entré: 7 Euro. Forsalg på biblioteket.

Materialer