Jorden og livet
Jorden og livet

Om dette arrangement

Tid
18:55
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Jorden og livet – 3.800 mio. års spejling

27.09.22
Hvordan så jorden ud, da den blev dannet for 4,5 milliarder år siden? Hvilken rolle spiller mennesket i jordens forandring? Disse og mange andre spørgsmål kan I få svar på den 27. september, hvis I følger med i professor Minik Rosings foredrag. Livestreamen vises på Flensborg Bibliotek.

Den jord vi lever på i dag, er markant anderledes end den, der blev dannet for 4.500 millioner år siden. Gennem tiden har Jorden og livet både spejlet og påvirket hinanden. Nu er vi mennesker i gang med at ændre Jorden i en ny og hidtil uset retning.
Ved professor i geologi Minik Rosing, GLOBE Institute, Københavns Universitet.

Offentlige foredrag i Naturvidenskab
Med foredragsserien »Offentlige foredrag i Naturvidenskab« kommer du tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. 
Foredragene livestreames fra Søauditorierne, Aarhus Universitet og arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes sammen med Carlsbergfondet.

Materialer