Studievært Kåre Quist
Studievært Kåre Quist

Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
12-14
Lokalitet
Harreslev-Kobbermølle Danske Skole
Süderstr. 90
24955 Harrislee
Arrangører
Flensborg Bibliotek, Sydslesvigsk Forening
Target
For alle
Foredrag & debat

Kåre Quist: Studieværtens hemmeligheder

30.03.23
Har I nogensinde tænkt over, hvad der foregår bag kulisserne inden og efter en tv-udsendelse? Og er alt hvad vi ser autentisk og sandt? Den 30. marts kan du få svar på disse og mange andre spørgsmål, når den populære, danske studievært Kåre Quist kommer til Harreslev og giver et indblik i tv-verdenens hemmeligheder.

Kåre Quist er en populær vært i TV Avisen på DRTV. Seerne møder ham også, når der stilles spørgsmål til politikere, eller når der transmitteres fra begivenheder i Kongehuset. Tidligere var han studieværten, der stillede kontante og kritiske spørgsmål i forbrugerprogrammet Kontant.

Studieværten fortæller om jobbet

Journalisten og studieværten fortæller om jobbet og om kampen for at komme gennem nåleøjet ved mange castinger, inden han blev TV-vært. Han giver også indblik i, hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview.

Kåre Quist fortæller om alt det, man IKKE ser på skærmen - om de spørgsmål, som aldrig blev stillet - og hvorfor de ikke blev stillet. Dermed sættes der også lidt spørgsmålstegn ved, om man overhovedet kan stole på det, man ser i TV.

Ærlig og humoristisk

Kåre Quist fortæller ærligt og humoristisk om studieværtens rolle. Efter foredraget vil du ikke længere se TV på samme måde, som du har gjort hidtil.

Foredraget varer en time. Bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål.

Billetter

12,- € for SSF-medlemmer

14,- € for ikke-medlemmer.

Billetter kan bl.a. fås på SSF-billetten.de

Arrangeret af SSF Harreslev Distrikt i samarbejde med SSF Flensborg Amt, SSF Flensborg By og Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig.

Materialer