Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
7 €
Foredrag & debat

Mød kunstneren Per Arnoldi

22.09.21
Arrangementet er udskudt til foråret 2022.

I anledning af valget til Forbundsdagen får Dansk Centralbibliotek besøg af en de mest kendte kunstnere i Danmark. Han debuterede allerede 1961 som autodidakt på Charlottenborgs forårsudstilling og har siden udstillet i Danmark og i udlandet. Han har lavet plakater og logoer for institutioner og virksomheder verden rundt og har blandt andet designet logo og fortæppe til Operaen i København. Mange vil huske ham fra DR-tv, hvor han bl.a. lavede programmet ”Kunstquiz”.

I mange år har han arbejdet med udsmykninger og sammensætninger for arkitekterne Foster+Partners. I samarbejde med den engelske arkitekt Norman Foster har han præget Forbundsdagen i Berlin. 

Hør Per Arnoldi fortælle om samarbejdet med Tyskland, hvordan kunst og kommunikation kan hænge sammen og om dansk kunst og kultur i det hele taget, krydret med fortællinger og oplevelser gennem hele karrieren. 

 

Køb billet på bibliotek på forhånd.

Regler i forbindelse med corona
I henhold til gældende corona forordning i Slesvig-Holsten (status 23. august 2021) skal alle deltagere medbringe/fremvise dokumentation for ét af nedenstående:
· coronapas/"Impfausweis", dvs. være færdigvaccineret (i Tyskland er vaccinationen afsluttet 14 dage efter sidste vaccinestik) 
· overstået corona infektion, der ikke ligger flere end seks måneder tilbage
· negativt corona testresultat, der ikke er ældre end 24 (antigentest) henholdsvis 48 timer (PCR-test)

Husk mundbind