Solisterne Mette-Maria Øyen og Thomas Storm
Solisterne Mette-Maria Øyen og Thomas Storm

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
35 Euro
Musik

Koncert: Spansk aften med musik og tapas

05.10.23
Den 5. oktober kan I glæde jer til en hyggelig, musikalsk aften på Flensborg Bibliotek, når tre gavede kunstnere tager os med til operaens, oprettens og musicalens verden. Entréprisen inkluderer udover musikken og den gode stemning også en lille tapas-tallerken.

Tre musikere sørger for en hyggelig aften med sange fra operaens og operettens verden, og dertil kommer gode sange fra musicals. Glæd jer til en musikalsk aften, der kun kan højne humøret og skabe en god stemning. 

Medvirkende

Det musikalsk program er sammensat af de tre medvirkende: 

  • Mette-Maria Øyen, sopran
  • Thomas Storm, baryton 
  • Britt Krogh Grønnebæk, klaver

Pris og praktisk info

Entré: 35 Euro for musik og lille tapas-tallerken.

Drikkevarer kan købes. Køb billet på biblioteket senest 28. september

Om kunstnerne

Mette-Maria Øyen

Mette-Maria Øyen er uddannet ved konservatoriet i Odense. Hun færdiggjorde sin Master i sang ved Franz Liszt konservatoriet i Weimar i 2016 med topkarakter. Hun har været solist ved flere kirkekoncerter blandt andet i Johannespassionen og Händels Messiah. Hun har sunget lied-koncerter i Danmark og Tyskland og i New York under Scandinavia Music Festival i 2016. Mette-Maria har haft flere roller ved blandt andet Den Fynske Opera. 

I 2018 stiftede hun Odense Sommeropera, hvor hun nu er leder. I 2019 havde de deres første forestilling Hans og Grete, der begejstrede over 2.000 børn og deres forældre. I sommeren 2020 afholdt Odense Sommeropera fire store sommerkoncerter, mens der i sommeren 2021 blev budt på 25 eventyrlige operaoplevelser. 

Udover sin rolle som leder af Odense Sommeropera er Mette-Maria er derudover projektkoordinator ved Den fynske Sangskole, Faaborg-Midtfyn.

Thomas Storm

Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater, hvor han siden havde flere roller. På Den Fynske Opera har han blandt andet spillet Guglielmo i Cosi fan tutte, hvor han høstede flotte anmeldelser og modtog en Reumert talentpris for rollen. Han har haft mange roller i både det traditionelle og moderne repertoire. 

Thomas samarbejder med Odense Symfoniorkester og Sønderjyllands Symfoniorkester og han har medvirket som solist hos de fleste landsdelsorkestre og operahuse i Danmark.
Derudover har han sunget koncerter i New York, Berlin, på Filippinerne, i Sverige, Tyskland og mange andre lande. Fra 2018 - 2020 var han operachef på Den Fynske Opera, efter at have været kunstnerisk konsulent samme sted siden 2016.

Arrangeret i samarbejde med Opera på grænsen

 

Tags

Materialer