Om dette arrangement

Tid
9:30
Pris
25 €
Target
For alle
Udstilling

Tur til Trapholt: Arne Jacobsen: Arkitekten, designeren og kunstneren

10.07.21
Se udstillingen: Arne Jacobsen - Designer Danmark

Arne Jacobsen er en af de arkitekter, der er med til at give Danmark æstetisk form. Fra, at Arne Jacobsen opretter sin tegnestue i 1929, og til han dør i 1971, undergår det danske samfund store forandringer. Danskerne opnår større velstand, boligkulturen ændrer sig, og landet får en række nye offentlige rum i form af bl.a. folkeskoler, folkebiblioteker og rådhuse. Som designer befolker Arne Jacobsen Danmarks nye fælles rum med sine enkle og funktionelle møbler og er med til at iscenesætte det nye velfærdssamfund som tilgængeligt og i øjenhøjde. Det store aftryk, som Arne Jacobsen sætter på det danske samfund, formes af en udpræget kunstnerisk og kreativ tilgang til arbejdet. Gang på gang formår Arne Jacobsen at præsentere danskerne for nye innovative løsninger, som i mange tilfælde har vist sig at være tidløse og langtidsholdbare.

Arne Jacobsen er nysgerrig, vågen og har livet igennem rettet blikket mod tidens strømninger og samfundets nye behov. Hør, hvordan Arne Jacobsen udfolder sig som arkitekt, designer og kunstner - og få indsigt i, hvordan han arbejdede med tre forskellige faglige tilgange i forhold til at være konkret, eksperimenterende og sanselig.  Se udstillingen Arne Jacobsen - Designer Danmark på Trapholt
 

Tag med til Trapholt og få en rundvisning i udstillingen om Arne Jacobsen lørdag den 10. juli. Afgang fra biblioteket kl. 9.30. Forventet hjemkomst kl. 15.30.

Pris: 25€

Begrænset antal deltagere. Køb billet til Trapholt senest 2. juli på Flensborg Bibliotek.

Her kan du læse om Trapholts Covid-19 retningslinjer for adgang